ZonMw

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Voor ZonMw heb ik artikelen geschreven, eindredactie gedaan en de totstandkoming van een digitaal magazine gecoördineerd. 

Inleidend artikel en eindredactie publicatie
Bijna iedereen weet: wie zwanger is, moet goed voor zichzelf zorgen. Maar dat je ook in de periode vóór de conceptie al grote invloed hebt op een gezonde zwangerschap en een gezond kind is minder bekend. Dankzij zeven onderzoeksprojecten van ZonMw en andere initiatieven worden mensen met een kinderwens én professionals zich hier niet alleen steeds bewuster van, ze krijgen ook de juiste tools om er iets mee te doen. Voor een publicatie over deze preconceptiezorg schreef ik het inleidende artikel en deed ik de eindredactie.

Artikelen voor online magazine
Voor het online magazine Mediator schreef ik twee artikelen:

Coördinatie digitaal magazine
Eind 2015 wilde ZonMw graag laten zien hoeveel er in korte tijd was bereikt met het vierjarige onderzoeksprogramma Zwangerschap en Geboorte. Ik coördineerde de productie van het digitale magazine dat daarvan een impressie geeft. Ook schreef ik de interviews over de consortia en deed ik de eindredactie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.