Online sessie ‘publiceren zonder opdracht’

Om een verhaal te publiceren (én eraan te verdienen) heb je tegenwoordig geen opdracht van een krant of tijdschrift meer nodig. Een WordPress-site is voldoende. Hoe pak je dat dan aan? Willen geïnterviewden daar wel aan meewerken? En hoe breng je je verhaal onder de aandacht?

In de online sessie ‘Publiceren zonder opdracht’ (via Zoom) vertel ik je alles over:
– de praktische kant: wat heb je nodig op je website?
– de mogelijkheden: welke verhalen zijn geschikt en hoe kun je materiaal dat je al hebt slim hergebruiken?
– de marketing: hoe breng je je verhalen onder de aandacht en hoe bind je je lezers aan je?
– en de opbrengsten natuurlijk!

Ik doe dit aan de hand van mijn eigen ervaringen, voorbeelden van andere journalisten, leuke successen en typische valkuilen. Ik deel af en toe mijn scherm om je een kijkje te geven in mijn eigen aanpak. Omdat je de enige deelnemer bent, is er alle ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

Duur: 1 uur
Kosten: 55 euro (btw vrij)

Wil je een online sessie ‘Publiceren zonder opdracht’ boeken? Stuur mij dan een mail.