Lezers over Alles dubbel

Florentine (mama van een tweeling): “Wat een leuk boek! Heel herkenbaar. Er staan dingen in waarvan ik dacht dat ik de enige was die daarmee zat. Echt een aanrader!”

Stefanie (mama van 3, waaronder een tweeling): “Als moeder van een tweeling vond ik dat ik dit boek zeker moest hebben. Ik heb het heel enthousiast gelijk in één keer uitgelezen. Inderdaad, een boek dat iedere (aanstaande) ouder van een tweeling MOET hebben. Er is zo weinig op dit gebied in boekenwinkel en bibliotheek.”

Adriana (mama van een tweeling): “Ik herken veel van wat er wordt geschreven in het boek. Vooral over aandacht en het gevoel hebben dat alles vlug vlug moet. Leuk boek!

Sietske (mama van 3, waaronder een tweeling): “Geweldig boek, en ontzettend leuke layout. Precies wat je nodig hebt als aanstaande twinmommy.”

Janine
(mama van een tweeling): “Het had mij zeker geholpen dit tijdens de zwangerschap te lezen. Een echte aanrader dus. Zoals in het boek ook staat: je kunt het zo druk maken als je zelf wilt, maar soms is het gewoon even doorbijten… en genieten natuurlijk!”

Marthe (mama van een tweeling): “Wat een feest van herkenning! Ontzettend leuk en nuttig om te lezen hoe andere tweelingmama’s het doen. Bedankt voor dit fijne boek!”

Nathalie (mama van een tweeling): “Mijn kinderen zijn ’al’ vier, dus ik heb de survivaljaren wel gehad, maar er staan veel herkenbare dingen in. Voor degenen die nu zwanger zijn of nog een jonge tweeling hebben, is het een absolute aanrader!”

Leonie (mama van 1): “Het is een super leuk boek! Lekker te lezen. Ik ga ‘m zeker bestellen voor mijn vriendin die een tweeling krijgt.”

Rianne (mama van 3, waaronder een tweeling): “Ik vond het een érg leuk boek. Vreselijk herkenbaar! Tijdens het lezen vroeg mijn man me waarom ik toch steeds zo stom zat te lachen! Haha!”

Aletha (mama van 2×1): “Ik vind het een sterk boek. Evenwichtig en afwisselend tegelijk, goed opgebouwd ook. Leest als een trein, bijna jammer dat je het uit hebt. Zelfs als 2×1-mama herken ik veel. Het is niet eens zo zeer de inhoud die dat doet, maar de formulering. Met een lach en een traan, de herkenning die eruit spreekt. De illustraties hadden niet raker gekund. Humoristisch, grappig, ook relativerend daardoor.”

Jacqueline (mama van 1 en 1 op komst): “Wat leest het lekker en ook voor een eenling-mama is het leuk.”

Vertel me wat jij van Alles dubbel vindt!