Landelijke Huisartsen Vereniging

Voor de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) schreef ik praktijkvoorbeelden en deed ik eindredactie. 

Waarnemersgids
Ik verzorgde de eindredactie van de waarnemersgids en schreef drie interviews met waarnemend huisartsen voor de gids.

Praktijkvoorbeelden
Overal in het land zetten huisartsen(posten) zich in om de werkdruk behapbaar te houden, het werkplezier te vergroten en de zorg verder te verbeteren. Voor de Landelijke Huisartsen Vereniging schreef ik voor de website ‘Praktijkvoorbeelden ANW’ een aantal praktische en beproefde voorbeelden. Andere huisartsen(posten) kunnen deze voorbeelden in hun eigen regio gebruiken.

Ook schreef ik de oproepteksten voor vijf voorgenomen pilots.

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.