Denise

Als tiener maakte ik mijn eigen poptijdschrift

Gek op schrijven, dat ben ik. Altijd al geweest. Als kind schreef ik tijdens de zomervakantie lange reisverslagen aan opa en oma en als tiener maakte ik mijn eigen poptijdschrift.

Later koos ik dan ook bewust voor de studie Algemene Letteren, met als specialisatie Communicatiekunde, door mij ook wel ‘hogere schrijfkunde‘ genoemd. Nadat ik tien jaar had gewerkt – eerst als tekstschrijver en later als communicatieadviseur – bij de Belastingdienst, de Douane en de campagne ‘Werken bij het Rijk’ van het Ministerie van BZK startte ik mijn eigen bedrijf.

Om in alle vrijheid te doen waar als kind mijn hart al lag: schrijven.

Ik werk nu alweer twaalf jaar als journalist voor kranten en tijdschriften en voor organisaties als ZonMw, de Landelijke Huisartsen Vereniging, de KNMG, Bureau inspectieraad, WerkenbijdeEU.nl en WerkenvoorNederland.nl.

Door mijn eigen levensloop – ik kreeg in 2007 na ivf een tweeling, die met een spoedkeizersnede ter wereld kwam – kreeg de geboortezorg, van kinderwens tot bevalling, mijn speciale interesse. Veel van mijn artikelen gaan over dit thema en ik schreef er ook diverse boeken over. In 2012 richtte ik Uitgerekend Jij, een magazine over vruchtbaarheidsproblemen op.