Denise

Gek op schrijven, dat ben ik. Altijd al geweest. Als kind schreef ik tijdens de zomervakantie lange reisverslagen aan opa en oma en als tiener maakte ik mijn eigen poptijdschrift (nou ja, je snapt het).

Later koos ik dan ook bewust voor de studie Algemene Letteren, met als specialisatie Communicatiekunde, wat ik ook wel ‘hogere schrijfkunde‘ noemde. Nadat ik tien jaar had gewerkt – eerst als tekstschrijver en later als communicatieadviseur – bij de Belastingdienst, de Douane en de campagne ‘Werken bij het Rijk’ van het Ministerie van BZK startte ik mijn eigen bedrijf. Om in alle vrijheid te doen waar als kind mijn hart al lag: schrijven.

Ik werk nu alweer twaalf jaar als journalist voor diverse media en organisaties. Door mijn eigen levensloop – ik kreeg in 2007 na ivf een tweeling, die met een spoedkeizersnede ter wereld kwam – kregen de thema’s kinderwens en geboortezorg mijn speciale interesse. Ik schreef er vele artikelen en diverse boeken over, en in 2012 richtte ik Uitgerekend Jij, een magazine over vruchtbaarheidsproblemen op.